HotelVergelijking doorzoekt nu het aanbod...Er staan tienduizenden hotels en vakanties in onze database. Deze doorzoeken we op dit moment om u de beste aanbiedingen te kunnen geven! Een moment gedult a.u.b.
 

Hotelvergelijking

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vergelijk hotels van verschillende aanbieders!

Doorzoek de grootste en beste aanbieders van Hotels met HotelVergelijking! Vergelijk ons aanbod van duizenden hotels, vakantiehuizen, vakantieparken en vliegtickets met een klik op de muis! HotelVergelijking vergelijkt de prijzen, boeken gaat via de bekende aanbieders. Altijd veilig en vertrouwd dus! Dus zoek en vind het perfecte hotelletje in Nederland, Spanje, Turkije, Frankrijk en vele andere bestemmingen! Kijk eens goed rond!

HotelVergelijking doorzoekt het hotelaanbod van:Vaya.nl, Chalet.nu, Hotelspecials.nl, Bungalow.net en anderen.

 

Premier Palace Hotel

Met 290 kamers vormt dit 100 jaar oude stadshotel al sinds 1909 een juweeltje in Kiev. Het is in 2005 gerenoveerd en behoort tot een van de belangrijkste monunenten van de stad. Door de perfecte locatie en de gastvrijheid is het een geliefde plek voor een verblijf in de 21e eeuw. Dit van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice, een hotelkluis, een wisselkantoor, een garderobe, een lift en een kiosk. Bovendien zijn er voor de gasten een kapsalon, een casino, een café, een bar, een discotheek en een restaurant. Tot de verdere voorzieningen behoren voorzieningen voor conferenties, draadloze internettoegang, roomservice, een wasservice, een parkeerterrein en een garage.

Aanbieder: Voordeligehotels.nl

Vanafprijs: € 293.00

Lees Meer...

Oekraïne Kiev Tot 300 euro
Premier Palace Hotel