HotelVergelijking doorzoekt nu het aanbod...Er staan tienduizenden hotels en vakanties in onze database. Deze doorzoeken we op dit moment om u de beste aanbiedingen te kunnen geven! Een moment gedult a.u.b.
 

Hotelvergelijking

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vergelijk hotels van verschillende aanbieders!

Doorzoek de grootste en beste aanbieders van Hotels met HotelVergelijking! Vergelijk ons aanbod van duizenden hotels, vakantiehuizen, vakantieparken en vliegtickets met een klik op de muis! HotelVergelijking vergelijkt de prijzen, boeken gaat via de bekende aanbieders. Altijd veilig en vertrouwd dus! Dus zoek en vind het perfecte hotelletje in Nederland, Spanje, Turkije, Frankrijk en vele andere bestemmingen! Kijk eens goed rond!

HotelVergelijking doorzoekt het hotelaanbod van:Vaya.nl, Chalet.nu, Hotelspecials.nl, Bungalow.net en anderen.

 

Al Gosaibi

Andere voorzieningen en services omvatten onder meer een autoverhuurbalie, een zakencentrum, een oproepbare dokter, wasserij, safe-deposit box (kluis), bagage ruimte etc. Het hotel ligt centraal gelegen in het commerciële centrum van de oosterse provincie in de Arabische Golf. Het is maar een paar minuten van de steden Dhahran en Dammam vandaan. Het stadscentrum is 6 minuten met de bus en het Fahad Internationaal Vliegveld is 40 minuten met de auto.

Aanbieder: Voordeligehotels.nl

Vanafprijs: € 97.00

Lees Meer...

Saudi arabia Al Areen Tot 100 euro
Al Gosaibi