HotelVergelijking doorzoekt nu het aanbod...Er staan tienduizenden hotels en vakanties in onze database. Deze doorzoeken we op dit moment om u de beste aanbiedingen te kunnen geven! Een moment gedult a.u.b.
 

Hotelvergelijking

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vergelijk hotels van verschillende aanbieders!

Doorzoek de grootste en beste aanbieders van Hotels met HotelVergelijking! Vergelijk ons aanbod van duizenden hotels, vakantiehuizen, vakantieparken en vliegtickets met een klik op de muis! HotelVergelijking vergelijkt de prijzen, boeken gaat via de bekende aanbieders. Altijd veilig en vertrouwd dus! Dus zoek en vind het perfecte hotelletje in Nederland, Spanje, Turkije, Frankrijk en vele andere bestemmingen! Kijk eens goed rond!

HotelVergelijking doorzoekt het hotelaanbod van:Vaya.nl, Chalet.nu, Hotelspecials.nl, Bungalow.net en anderen.

 

Hotel City Hostel Pest

Op een geweldige locatie in Boedapest ligt het City Hostel Pest: een gezellig hostel voor een redelijke prijs.


Ligging: Het hotel is gelegen aan Raday straat in een van de populaire opkomende gebieden van Boedapest, met een ruime keuze aan bars en restaurants. De Grand Boulevard en de Donau zijn dichtbij, evenals het Bakats plein. Het is slechts drie minuten lopen naar het dichtstbijzijnde metrostation (Ference Korut) en de bushalte.


Voorzieningen: Het hostel is gebouwd in een prachtig historisch gebouw en beschikt over een lobby met 2 liften, 24-uurs portierservice, autoverhuur en een wasserette. In de nabije omgeving vindt u verschillende restaurants.


Kamers: De kamers zijn onlangs gerenoveerd en zijn voorzien van een televisie. Per twee kamers wordt een badkamer gedeeld.


Bijzonderheden: Parkeerplaats bij het hotel. Check-in vanaf 14.00 uur.

Aanbieder: GaSamen.nl

Vanafprijs per persoon: € 19.00

Lees Meer...

Hongarije Boedapest Tot 20 euro
Hotel City Hostel Pest