HotelVergelijking doorzoekt nu het aanbod...Er staan tienduizenden hotels en vakanties in onze database. Deze doorzoeken we op dit moment om u de beste aanbiedingen te kunnen geven! Een moment gedult a.u.b.
 

Hotelvergelijking

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vergelijk hotels van verschillende aanbieders!

Doorzoek de grootste en beste aanbieders van Hotels met HotelVergelijking! Vergelijk ons aanbod van duizenden hotels, vakantiehuizen, vakantieparken en vliegtickets met een klik op de muis! HotelVergelijking vergelijkt de prijzen, boeken gaat via de bekende aanbieders. Altijd veilig en vertrouwd dus! Dus zoek en vind het perfecte hotelletje in Nederland, Spanje, Turkije, Frankrijk en vele andere bestemmingen! Kijk eens goed rond!

HotelVergelijking doorzoekt het hotelaanbod van:Vaya.nl, Chalet.nu, Hotelspecials.nl, Bungalow.net en anderen.

 

Ramada

Het Holiday Inn is een goed hotel voor zowel de zakenman als de toerist. Zowel Business -en vergaderfaciliteiten als recreatiefaciliteiten, waaronder een fitnessruimte, binnenzwembad, Finse sauna, massage faciliteiten en een snookerruimte zijn aanwezig. Het Holiday Inn ligt in het centrum van de stad. Het commerciële gebied, de haven, het vliegveld en het station zijn makkelijk bereikbaar. Het beste winkelgebied van Dalian ligt in de omgeving van het hotel en de landelijke kustgebieden en stranden liggen zeer nabij.

Aanbieder: Voordeligehotels.nl

Vanafprijs: € 93.00

Lees Meer...

China Dalian Tot 100 euro
Ramada
 

Swissotel

Binnenzwembad, fitnessruimte, solarium, stoomruimtes, sauna's en massage kamers, een balzaal en een vergaderzaal zijn beschikbaar. Het Swissotel ligt in de binnenstad en kijkt ui of het werkpark en de Dalian Markt en haven. Het hotel ligt naast Magia, een zeer modieus winkelcentrum en op 20 rijden van het internationale vliegveld en 5 minuten rijden van het treinstation.

Aanbieder: Voordeligehotels.nl

Vanafprijs: € 98.00

Lees Meer...

China Dalian Tot 100 euro
Swissotel