HotelVergelijking doorzoekt nu het aanbod...Er staan tienduizenden hotels en vakanties in onze database. Deze doorzoeken we op dit moment om u de beste aanbiedingen te kunnen geven! Een moment gedult a.u.b.
 

Hotelvergelijking

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vergelijk hotels van verschillende aanbieders!

Doorzoek de grootste en beste aanbieders van Hotels met HotelVergelijking! Vergelijk ons aanbod van duizenden hotels, vakantiehuizen, vakantieparken en vliegtickets met een klik op de muis! HotelVergelijking vergelijkt de prijzen, boeken gaat via de bekende aanbieders. Altijd veilig en vertrouwd dus! Dus zoek en vind het perfecte hotelletje in Nederland, Spanje, Turkije, Frankrijk en vele andere bestemmingen! Kijk eens goed rond!

HotelVergelijking doorzoekt het hotelaanbod van:Vaya.nl, Chalet.nu, Hotelspecials.nl, Bungalow.net en anderen.

 

Hotel Ambassadeur Juan les pins

Zin in verblijf in een luxueuze ambiance op één van de mooiste plekjes van de Côte d'Azur? Kies dan voor Hotel Ambassadeur, gelegen in het kleurrijke Juan-les-Pins vlakbij Antibes. Wandel over de bloemenmarkt in Nice, verken het mondaine Cannes of breng een bezoek aan Grasse, de hoofdstad van het parfum. Zonnebaden op het privé-strand van het hotel is natuurlijk ook heerlijk...overal proeft u de charme van de Franse Rivièra. Uw dag in stijl besluiten? Neem plaats onder de weelderige palmen van de patio, geniet van een apéritief om vervolgens in één van de restaurants te dineren. De in Provenciaalse kleuren ingerichte kamers beschikken over een terras of balkon en airco.

Aanbieder: Weekendjeweg.nl

Vanafprijs per kamer: € 163.00

Lees Meer...

Frankrijk Juan Les Pins Tot 200 euro
Hotel Ambassadeur Juan les pins