HotelVergelijking doorzoekt nu het aanbod...Er staan tienduizenden hotels en vakanties in onze database. Deze doorzoeken we op dit moment om u de beste aanbiedingen te kunnen geven! Een moment gedult a.u.b.
 

Hotelvergelijking

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vergelijk hotels van verschillende aanbieders!

Doorzoek de grootste en beste aanbieders van Hotels met HotelVergelijking! Vergelijk ons aanbod van duizenden hotels, vakantiehuizen, vakantieparken en vliegtickets met een klik op de muis! HotelVergelijking vergelijkt de prijzen, boeken gaat via de bekende aanbieders. Altijd veilig en vertrouwd dus! Dus zoek en vind het perfecte hotelletje in Nederland, Spanje, Turkije, Frankrijk en vele andere bestemmingen! Kijk eens goed rond!

HotelVergelijking doorzoekt het hotelaanbod van:Vaya.nl, Chalet.nu, Hotelspecials.nl, Bungalow.net en anderen.

 

Le Meridien

Dit is het beste hotel in Noumea, het biedt alle comfort van een 5-sterren hotel, met een vriendelijke service. Het hotel is gelegen aan het Anse Vata Beach, de meest populaire plek voor bezoekers van Noumea, 10 minuten van het centrum. Lokale bushaltes bevinden zich vlak naast de deur (hoofdweg). Het hotel bevindt zich naast het nieuwe Casino en Club Med.

Aanbieder: Voordeligehotels.nl

Vanafprijs: € 368.00

Lees Meer...

New caledonia Noumea Tot 400 euro
Le Meridien
 

Le Pacifique

Het nieuwste hotel in de buurt, begin januari geopend en geschikt voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. De gasten van La Pacifique kunnen gebruik maken van de dineer- en entertainmentfaciliteiten van het naastgelegen Parkroyal Hotel. Le Pacifique is gelegen in het Anse Vata strandresort van Noumea, naast het Parkroyal Hotel. Het ligt 3 km van het stadscentrum en 50 km van de Tontouta International airport.

Aanbieder: Voordeligehotels.nl

Vanafprijs: € 139.00

Lees Meer...

New caledonia Noumea Tot 200 euro
Le Pacifique