HotelVergelijking doorzoekt nu het aanbod...Er staan tienduizenden hotels en vakanties in onze database. Deze doorzoeken we op dit moment om u de beste aanbiedingen te kunnen geven! Een moment gedult a.u.b.
 

Hotelvergelijking

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vergelijk hotels van verschillende aanbieders!

Doorzoek de grootste en beste aanbieders van Hotels met HotelVergelijking! Vergelijk ons aanbod van duizenden hotels, vakantiehuizen, vakantieparken en vliegtickets met een klik op de muis! HotelVergelijking vergelijkt de prijzen, boeken gaat via de bekende aanbieders. Altijd veilig en vertrouwd dus! Dus zoek en vind het perfecte hotelletje in Nederland, Spanje, Turkije, Frankrijk en vele andere bestemmingen! Kijk eens goed rond!

HotelVergelijking doorzoekt het hotelaanbod van:Vaya.nl, Chalet.nu, Hotelspecials.nl, Bungalow.net en anderen.

 

Ranch At Ucross

Paardrijden in de met wilde salie begroeide heuvels, op forellen of regenboogforellen vissen in Piney Creek of onze met forel gevulde vijver? Test uw richtvaardigheden met verschillende vormen van kleiduifschieten, speel tennis of golf, of ga van oktober tot maart op fazantenjacht? Of ontspan bij het verwarmde zwembad.In The Ranch in Ucross valt er van alles te beleven voor kinderen. Alle ranchactiviteiten ? uitgezonderd de jacht ? zijn beschikbaar voor kinderen. Dit is een plek waar kinderen kinderen kunnen en mogen zijn? Kijk toe hoe ze in de wilgen hun eigen fort bouwen, in de heuvels op zoek gaan naar fossielen, of kikkers vangen bij de vijver. Beter nog, doe met hen mee!The Ranch in Ucross is tevens perfect voor kleine groepsbijeenkomsten en seminaries. Van oktober tot mei kan u bij ons uw conferentie organiseren. Uw werktijden worden aangenaam omkaderd door een warm haardvuur, heerlijke maaltijden en een bijzonder aandachtsvolle bediening.In The Ranch in Ucross vindt u een aantal verschillende kamerstijlen. De Willows kamers hebben een Western decor, en kijken uit op de paarden in de wei achter de ranch. De Ranch House kamers zijn ideaal voor wie houdt van het unieke gevoel van een historische bed & breakfast. De Piney Creek kamers hebben een eigen balkon dat uitkijkt over de forellenbeek en het natuurschoon van de heuvels die de ranch omringen. Onze grootste kamers zijn de Cottonwoods, met ruim plaats om u uit te strekken na een dag in het zadel.The Hunting Lodge ligt binnen wandelafstand achter het hoofdgebouw, en heeft 6 kamers. Ideaal voor gezinnen die samen reizen. Alle kamers zijn comfortabel en smetteloos schoon. Sommige beschikken over een eigen zithoek. En alle zijn voorzien van een eigen, moderne badkamer met bad-douchecombinatie.Ucross en zijn omgeving heeft een rijke Western geschiedenis. Vele schrijvers van Westerns en beeldende kunstenaars kiezen alleen al daarvoor hun residentie in deze streek. Elke van onze kamers is voorzien van een mand vol cowboy poëzie en andere regionale boeken, zodat onze gasten een goed inzicht krijgen in de levensstijl van Wyoming. Ook een sterrenkaart is voorzien zodat onze bezoekers volop kunnen genieten van de schitterendste sterrenhemel die ze ooit gezien hebben.

Aanbieder: Voordeligehotels.nl

Vanafprijs: € 229.00

Lees Meer...

Usa Clearmont Tot 300 euro
Ranch At Ucross