HotelVergelijking doorzoekt nu het aanbod...Er staan tienduizenden hotels en vakanties in onze database. Deze doorzoeken we op dit moment om u de beste aanbiedingen te kunnen geven! Een moment gedult a.u.b.
 

Hotelvergelijking

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vergelijk vakantiehuisjes van diverse aanbieders!

Hotelvergelijking doorzoekt ook chalets, bungalows en andere vakantiehuisjes in alle populaire vakantielanden! Met een simpele druk op de knop bekijkt u het aanbod van vakantiehuizen van verschillende aanbieders zoals Chalet.nu en Bungalow.net. En met de eenvoudige zoekmachine zoekt u simpelweg naar het huisje in het land en plaats waar u wilt zijn en kiest u de prijs die bij u past. Zo betaalt u nooit teveel voor uw chalet of bungalow! Boeken en betalen gaat nooit via deze site, maar via de aanbieder zelf. Zo heeft u de vrijheid om te kiezen bij welke organisatie u uw vakantiehuisje boekt!

Aan De Haven

Dit Hollandse dijkhuisje bevindt zich direct aan de gezellige Broekerhaven van Bovenkarspel, vlakbij het IJsselmeer en het historische stadje Enkhuizen.

U kunt een bootje huren en varen door de polder, heerlijk uit eten of winkelen in het sfeervolle stadje Enkhuizen, op de fiets de mooie omgeving ontdekken of vanaf uw eigen terras genieten van het vertier in de gezellige haven. Naast het vakantiehuisje ligt het officiële monument de Overhaal, een elektrische botenlift die nu nog steeds plezierboten overzet van het slootje naar het IJsselmeer.

Het vakantiehuisje is knus ingericht en de woonkamer op de begane grond biedt uitzicht op de haven. Eén etage lager (vanwege dijkligging) vindt u de keuken die van alle gemakken voorzien is. Deze bereikt u via een steile trap, die is af te sluiten met een traphekje. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het terrasje, van waaruit u de mogelijkheid heeft om te vissen. Via een steile trap vanuit de woonkamer bereikt u de ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed. Het trapgat is af te sluiten met een luik. Er is nog een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden. In de open ruimte tussen de twee slaapkamers bevindt zich de massagedouche. U kunt gebruik maken van een eigen parkeerplek en de eigenaar biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van de fietsen.

Dit huis kan gehuurd worden in combinatie met Havenzicht waardoor er in totaal 6 personen terecht kunnen

Aanbieder: Aanzee.com

Vanafprijs per huisje per week: € 240.00

Lees Meer...

Nederland Noord Holland Bovenkarspel
Aan De Haven
 

Havenzicht

Dit Hollandse dijkhuisje ligt direct aan de gezellige Broekerhaven van Bovenkarspel, vlakbij het IJsselmeer en het historische stadje Enkhuizen.

In de omgeving van Bovenkarspel is genoeg te doen. Op de fiets of per boot de omgeving verkennen, een dag naar sprookjeswonderland waar het voor zowel voor kinderen als volwassenen een sprookje is en ook het Zuiderzeemuseum is een leuke bezienswaardigheid. Naast het vakantiehuisje ligt het officiële monument de Overhaal: een elektrische botenlift die nu nog steeds plezierboten overzet van het slootje naar het IJsselmeer.

Het vakantiehuisje is eenvoudig en knus ingericht. De woonkamer op de begane grond biedt uitzicht over de haven.Op de begane grond vindt u tevens een separate toilet en een compacte keuken welke is voorzien van vaatwasser. Via een trap vanuit de woonkamer bereikt u de slaapkamer, gelegen onder het schuine dak. In de slaapkamer u een uitgebreide stoomdouche met verschillende massage standen.

U kunt gebruik maken van een eigen parkeerplek en de eigenaar biedt u de mogelijkheid om gratis twee fietsen te gebruiken.

Dit huis kan gehuurd worden in combinatie met vakantiehuis Aan de Haven (4 personen), waardoor er in totaal 6 personen kunnen verblijven

Aanbieder: Aanzee.com

Vanafprijs per huisje per week: € 210.00

Lees Meer...

Nederland Noord Holland Bovenkarspel
Havenzicht