HotelVergelijking doorzoekt nu het aanbod...Er staan tienduizenden hotels en vakanties in onze database. Deze doorzoeken we op dit moment om u de beste aanbiedingen te kunnen geven! Een moment gedult a.u.b.
 

Hotelvergelijking

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vergelijk vakantiehuisjes van diverse aanbieders!

Hotelvergelijking doorzoekt ook chalets, bungalows en andere vakantiehuisjes in alle populaire vakantielanden! Met een simpele druk op de knop bekijkt u het aanbod van vakantiehuizen van verschillende aanbieders zoals Chalet.nu en Bungalow.net. En met de eenvoudige zoekmachine zoekt u simpelweg naar het huisje in het land en plaats waar u wilt zijn en kiest u de prijs die bij u past. Zo betaalt u nooit teveel voor uw chalet of bungalow! Boeken en betalen gaat nooit via deze site, maar via de aanbieder zelf. Zo heeft u de vrijheid om te kiezen bij welke organisatie u uw vakantiehuisje boekt!

De Vier Linden

Deze sfeervolle cottage staat in Oude Niedorp, een mooi Noordhollands dorpje met als bezienswaardigheden de Ruïnekerk en de Korenmolen 'De Hoop' en niet ver van de Broekerveiling, de oudste doorvaar-groentenveiling ter wereld. De eigenaar is zo vriendelijk om twee fietsen beschikbaar te stellen.

Het is een heerlijke plek om van rust en ruimte te genieten. Achter het huis vindt u een mooi ontworpen tuin aan het water met een gezellig overdekt terras.

De woonkamer heeft een sfeervolle uitstraling. Dit komt met name door de houten balken aan het plafond, de houtkachel en voor de muziekliefhebbers staat er een piano. De knusse woonkeuken is voorzien van een originele AGA-Cooker, voor degene die echt van koken houdt. Na het diner is de serre een heerlijke plek om te ontspannen. De luxe badkamer op de begane grond is voorzien van een bubbelbad en een aparte douche.

Vanwege de inrichting en het terras aan het water acht de eigenaar het huis niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar

Aanbieder: Aanzee.com

Vanafprijs per huisje per week: € 650.00

Lees Meer...

Nederland Noord Holland Oude Niedorp
De Vier Linden