HotelVergelijking doorzoekt nu het aanbod...Er staan tienduizenden hotels en vakanties in onze database. Deze doorzoeken we op dit moment om u de beste aanbiedingen te kunnen geven! Een moment gedult a.u.b.
 

Hotelvergelijking

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

Nieuws

Populariteit hotels en hotelsites

E-mailadres Afdrukken PDF

Onderzoek gebruikers Hotelvergelijking.com

21-04-2010

Populariteit hotels en hotelsites

Nu de zomer en de meivakantie er weer aankomen zijn veel mensen weer op zoek naar een leuk hotelletje voor een midweek of een weekendje weg. Populair zijn vergelijkingssites om die aanbiedingen van verschillende boekingssites met elkaar vergelijken. De resultaten van dit onderzoek zijn gebaseerd op de gegevens vanvergelijkingssite hotelvergelijking.com

Vooral populair zijn hotels in eigen land. Amsterdam is de meest gezochte stad in Nederland. Hierin is de aanbieder hotelspecials.nl de meest populaire boekingssite. Weekendjeweg.nl is tweede met hotelaanbiedingen in west Europa. Belgiƫ blijkt met Antwerpen en Brussel ook een populaire bestemming te zijn. De totale lijst van populaire hotels en hotelboekingssites.

Meest bezochte hotels voorjaar 2010 van hotelvergelijking.com

 1. Hotel Linda Amsterdam, Nederland
 2. Hotel Mozart Brussel, Belgiƫ
 3. Hotel Adagio Bazel, Zwitserland
 4. Hotel Friedrichshain Berlijn, Duitsland
 5. Hotel Gotico Barcalona, Spanje

Meest bezochte boekingssites voorjaar 2010 van hotelvergelijking.com

 1. Hotelspecials.nl
 2. Weekendjeweg.nl
 3. Stedentrips.nl
 4. GaSamen.nl
 5. Vaya.nl

Wat vooral blijkt dat de goedkopere hotels in populariteit winnen. Zo is Hotel Linda een van de goedkoopste hotels van Amsterdam en met een vanafprijs van 25 euro per persoon behoort Hotel Mozart ook tot de goedkoopste in de stad. Met prijsvergelijkingssites kunnen internetters snel de goedkoopste en leukste hotelletjes vinden.

Laatst aangepast op woensdag, 21 april 2010 10:31